Boerderijcamping Texel
De Wamberg

Camping De Wamberg ligt in een heerlijk rustige omgeving, midden in polder Eierland in het noorden van het Waddeneiland Texel.
Je hebt een geweldig uitzicht en de omgeving rondom de camping is prachtig. Zee, strand, duinen, bos en pittoreske dorpjes zijn binnen fietsafstand.

Bloemenpad
  • In 2024 geopend van 28 maart tot en met 13 oktober
  • 15 zeer ruime kampeerplekken (gemiddeld 160m2),
    waarvan 7 geschikt voor campers
  • Kleinschalig en gezellig
  • Onze camping is niet geschikt voor groepen.Wij verhuren volgens de Vekabo-voorwaarden.
  • In 2018 aangelegd en van alle gemakken voorzien.
  • Honden- en autovrij

Kampeerplaats caravan/vouwwagen/tent

Acht zeer ruime plekken (gemiddeld 160m2). Alle plekken zijn voorzien van 10 ampère stroom.

Kampeerplaats camper/caravan

Zeven zeer ruime plekken (gemiddeld 160 m2) met een verharde oprit. Hier kun je de camper of caravan op plaatsen. Alle plekken zijn voorzien van 10 ampère stroom.

Faciliteiten

Faciliteiten


WiFi
Ideaal! Je hebt op de hele camping gratis WiFi. Dankzij onze eigen zendmast en glasvezelkabelverbinding heb je gegarandeerd een goede ontvangst.

Sanitairgebouw
Schoon sanitair vinden wij belangrijk. Onze boerencamping beschikt over een nieuw en modern sanitairgebouw dat van alle gemakken is voorzien. Het luxe, schone en verwarmde gebouw beschikt o.a. over vloerverwarming, 3 douches, 3 toiletten en een urinoir. Ook aan de kleintjes hebben we gedacht, we hebben een speciale wascabine met een babybadje en een verschoningstafel. Zodat zelfs de kleinste kinderen zich hier thuis voelen!

In het sanitairgebouw vind je ook een wasmachine die je tegen een kleine vergoeding kunt gebruiken. En er staat een vriezer voor uw koelelementen.

Broodjesservice
Vakantie is genieten en uitrusten. Hoe kun je beter je dag beginnen dan met een lekker ontbijtje? Dagelijks kun je bij ons op de camping verse broodjes bestellen. Wanneer je dat voor 18.00 uur doet, dan worden de vers afgebakken broodjes, de volgende dag voor 8.30 uur op de camping bezorgd! 

Ontmoet onze ‘Guus’
Voor auto’s is er een parkeerplaats. Hierdoor is er weinig verkeer op de camping en kunnen kinderen onbezorgd spelen. Wel zo fijn! Om de boodschappen naar jullie plek te brengen, staat er een mooie lichtblauwe kruiwagen klaar. Hij heet ‘Guus’ en brengt al uw boodschappen thuus!

Honden- en huisdiervrij

Honden- en huisdiervrij

Onze lieve Friese Stabij Max bewaakt ons terrein en is uiteraard de grote vriend van ons gezin. Max komt niet op de camping en ook niet in onze stal. Dan komen we gelijk bij de reden waarom wij hebben gekozen onze camping hondenvrij te houden.

Als een hond zijn behoefte doet in het weiland of stal komt de poep in het voer van de koeien. De boer maait namelijk het gras en geeft dit aan zijn koeien. De koeien eten met het gras ook de hondenuitwerpselen op. Dit kan abortus bij koeien veroorzaken, want de hond kan drager zijn van de ziekteverwekker Neospora. Om onze melkkoeien en hun kalfjes te beschermen hebben wij ervoor gekozen de camping hondenvrij te maken.

Algemene informatie

Algemene informatie

Om jouw verblijf en dat van anderen zo plezierig mogelijk te maken, hanteren wij een aantal ‘spelregels’. Lees onze spelregels en informatie

Sterren op de camping

Sterren op de camping

Kom jij de sterren tellen op onze camping? Op Texel is het nog écht donker in de nacht. Ook bij ons op de camping. Vind je dat niet fijn? Vergeet je zaklantaarn dan niet! Maar bovenal: geniet van de prachtige sterrenhemel en spot de grote beer, de poolster en misschien wel een vallende ster?